Familie

Portretfotografie | Familieportret | Gezinsfoto’s

 

Sprekende portretten, originele familie- en gezinsfoto’s en karakteristieke plaatjes. Het is goud waard. Voor jezelf, of om cadeau te geven, persoonlijk en blijvend leuk! Fotowoow vangt de twinkeling in de ogen en herkent ieders unieke expressie.

Laat je fotograferen in een ongedwongen en relaxte sfeer. Waar kinderen juist zichzelf mogen zijn en best een beetje gek mogen doen. Goed voorbereid gaan we voor het beste resultaat. Met een mooie studio achtergrond of op een locatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderenfotografie | Newborn fotografie | Kinderfeestjes

 

Van een kersvers, onbevangen baby’tje tot een stuurse puber. Fotowoow weet telkens weer de mooiste blikken van kinderen te vangen, met oog voor de speelsheid van kinderen. Vooral niet stil zitten en niet te veel naar de fotograaf luisteren, zo maakt Fotowoow de prachtigste foto’s. Ook hip and happening: cakesmash party’s. Fotowoow regelt de taart. Regel jij de cakesmasher?

 

 

Jubileum

 

Een Gouden Bruiloft blijft een prachtig moment om vast te leggen.

Herinneringen voor het leven. Fotowoow zorgt voor een prachtig aandenken met een sprekende reportage. Maar ook andere mijlpalen verdienen aandacht. Denk aan een afstudeermoment, een werkjubileum of een speciale verjaardag. Fotowoow zorgt voor professionele foto’s als de bescheiden fotograaf, die ondertussen de mooiste emoties vastlegt.

 

 

 

 

 

Uitvaart

 

Steeds vaker hechten mensen waarde aan een terugblik op de uitvaart van een geliefde. De sfeer, de mensen, de bloemen of sprekers maken elk afscheid uniek. Fotowoow verstaat de kunst om op de achtergrond integer, gepast en professioneel voor mooie foto’s te zorgen. Een herinnering in beeld, aan een bijzonder moment. Bespreek gerust je wensen of vraag naar de mogelijkheden als je een mooie reportage overweegt.